(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Helsinkiin (1311)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Pasilassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaan 

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Vastaamme toimipaikan aula-, siivous- ja ravintolapalveluista kokonaisvaltaisesti. Ravintolassa ruokailee päivittäin noin 100  asiakasta.

Ravintolaesimiehenä vastaat ruokatuotannon organisoimisesta, ruokalistasuunnittelusta, tilauksista, tilaustarjoiluista ja salitoiminnan toimivuudesta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat luovia tiukassakin paikassa. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut päivittäin käytännön työskentelyyn ravintolassa sekä keittiössä että salin puolella.

Tukenasi tehtävässä ja esimiehenäsi toimii aluevastaava, joka vastaa toimipaikan aula- ja siivouspalveluista.

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:
- ravintola-alan koulutus ja/tai esimieskoulutus
- vahva kokemus keittiön ja salin esimiestehtävistä
- hyvät tietotekniset taidot ja aikaisempaa kokemusta ravintolan tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Voimassa oleva vartijakortti on hakijalle eru.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-15.00 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen  mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Sari Silen p. 050-494 7322, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.