(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Haukiputaalle (251)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Haukiputaalle pirteää ja iloista

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Toimipaikka on henkilöstöravintola missä lounastaa noin 100 henkilöä päivittäin ja lisäksi on edustus- ja  kahvilatoimintaa. Ttoimipaikassa työskentelee kolme työntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset työt mm:
- päivittäisestä toiminnasta vastaaminen
- omavalvonta
- työntekijöiden perehdyttäminen
- tuotannonohjausjärjestelmän käyttö
- varaston hallintaa ja ostotoimintoja
- toimipaikan yleisiä tehtäviä, asiakaspalvelua, tarjoilua ja kassalla työskentelyä sekä tilaustarjoilu
- ruoan, kahvila- ja välipalatuotteiden valmistusta sekä leivontaa

Odotamme

Sinulla on esimieskoulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kykenet työskentelemään ketjumaisesti sovitulla tavalla.  Perus tietotekniset taidot on välttämättömyys tässä tehtävässä.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva sekä. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Meille ensiarvoisen tärkeää on, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi.

Lisätietoja

Työ on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus ja kokopäivätyö. Työaika on ma - pe kello 7.00 - 16.00 välillä. Työn aloitus sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

Lisätietja tehtävästä antaa aluepäällikkö Päivi Huhtamella gsm (0)50 4410823 tai sähköpostilla paivi.huhtamella@sodexo.com