(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueelle (1098)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Aalto-yliopiston kampukselle opiskelija- ja henkilöstöravintolaan rautaisen ammattitaidon omaavaa

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Vastaamme toimipaikan lounasruuasta, kahvilatoiminnasta sekä tilaustarjoiluista. Ravintolassa ruokailee päivittäin n. 500-600 asiakasta. Lisäksi valmistamme keittiössämme päivittäin n.1500 – 1800 lounasannosta, joista toimitamme jakelukeittiöihin 800–1200 annosta.

Ravintolaesimiehenä vastaat ruokatuotannon organisoimisesta, ruokalistasuunnittelusta, tilauksista, tilaustarjoiluiden tasosta ja salitoiminnan toimivuudesta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat luovia tiukassakin paikassa. Apunasi sinulla on 9. hengen tiimi. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja haastat sekä motivoit henkilökunnan tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut käytännön työskentelyyn ravintolassa sekä keittiössä että salin puolella.

Tukenasi tehtävässä ja esimiehenäsi toimii Aallon asiakkuudesta vastaava aluevastaava.

Odotamme

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:
- ravintola-alan koulutus ja/tai esimieskoulutus
- vahva kokemus keittiön ja salin esimiestehtävistä
- kokemusta ruokatuotannon hallinasta
- hyvät tietotekniset taidot ja aikaisempaa kokemusta ravintolan tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Esimiehenä olet kannustava ja oikeudenmukainen. Olet joustava ja paineensietokykyinen etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Pärjäät työssäsi englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä hyviä tiimityötaitoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa elokuussa 2018. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-17.00 välille, mutta tarvittaessa työskentelet myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus sopimuksen  mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-14.00 välillä aluevastaava Vesa Sahlman 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.