(Poistunut julkaisusta)

Ravintolaesimies Espoon keskustaan (1105)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Espoon keskuksessa sijaitsevaan Kaivomestariin 

RAVINTOLAESIMIESTÄ

Sodexo vastaa toimipaikassa ravintola-, kahvila- ja tilahuoltopalveluista sekä uimahallin kassa-, vahtimestari- ja uinninvalvonta palveluista. Lukion ravintolassa käy päivittäin n. 500 ruokailijaa.

Tarjoamme koulussa maukasta ja terveellistä ruokaa koululaisille ja opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Lounasruuan lisäksi vastaamme asiakkaidemme kokous- ja edustustarjoiluista. 


Ravintolaesimiehenä vastaat yhdessä aluevastaavan kanssa tuloksesta ja kokonaisvaltaisesta ravintolatoiminnasta ja käytännön toiminnasta.  Tulet osaksi kolmen hengen tiimiä ja lähi esimiehenäsi toimii aluevastaava. Toimit oman tiimisi esimiehenä osallistuen itse vahvasti myös käytännön työhön sekä keittiössä ruoanlaittoon, että salissa asiakaspalveluun.


Työssäsi käytät päivittäin erilaisia atk-järjestelmiä (mm.  CnB, tuotannonohjausjärjestelmä). Toimit yhteyshenkilönä asiakkaalle. Ruokalistasuunnittelu ja toiminnan kehittäminen on osa työtäsi.

Odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta.   Asiakasyhteistyössä olet sanasi mittainen ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin.
 

Sinulla on:

- vankka keittiöosaaminen ja ruoanlaittotaito

- hyvät vuorovaikutustaidot

- suomen kielen lisäksi englannin kielen  taito

- perus atk-osaaminen

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-16.00 välille.  Palkka sopimuksen mukaan. Työn alkamisajankohta on elokuun alussa sopimuksen mukaan.


Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Päivi Louhivaara gsm 050 594 32 52, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.