Ravintolaesihenkilö Lappeenrantaan
Tietoa tehtävästä
Ravintolaesihenkilönä Sodexolla Lappeenrannassa uudessa tulevassa asiakkuudessamme olet työyhteisön rakentaja ja kannustava esihenkilö. Tehtävässä vastaat siitä, että kaikki ruokailupalvelut asiakkuudessa toteutetaan sopimuksen mukaisesti. Sinuun luotetaan ja työlläsi on iso merkitys sekä asiakkaalle että Sodexolle. Tule mukaan Sodexolle ja olet osa jotain suurempaa. Meillä olet arvostettu tiiminjäsen, teet merkityksellistä työtä ja menestyt juuri omalla tavallasi.
Sodexo tulee vastaamaan uudessa asiakkuudessamme ruokailupalveluista 1.8.2024 alkaen. Henkilöstöravitolassa ruokailee noin 70 lounastajaa päivittäin ja lisäksi on vitriinimyyntiä sekä tilaustarjoiluja. Työpariksesi tulee kokki.
Millaista työsi on:
- Työhösi kuuluu päivittäisen työn organisointi, laatutavoitteiden seuranta, raportointiin ja järjestelmiin liittyvät tehtävät, tilaukset ja inventaario
- Ohjaat ruokatuotantoa ja osallistut päivittäiseen käytännön työskentelyyn myös ruoan valmistukseen
- Ohjaat valmentavalla otteella
- Haastat sekä motivoit tiimiäsi tekemään parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
- Varmistat, että kaikki työ tehdään työturvallisuusohjeiden, asiakassopimuksen, yrityksen toimintaohjeiden sekä lakien ja säädösten mukaisesti
- Luot työilmapiirin, joka perustuu luottamukseen ja toisten arvostamiseen
Mitä toivomme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta, esim. keittiömestari, restonomi, kokki
- Kokemusta vastaavanlaisista esihenkilötehtävistä ja ruoan valmistamisesta
- Asiakaspalvelu on sinulle luontaista ja sinulla on kokemusta erilaisista tilaisuuksien järjestämisestä sekä tarjoilukokemusta
- Asiakkaan asettamista keskiöön: asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden ymmärrystä, odotusten täyttämistä ja lisäarvon tuottamista
- Vuorovaikutustaitoja ja tietoteknisiä valmiuksia
- Suomen ja englannin kielen puhe-, luku- ja kirjoitustaitoa (asiakkaiden kanssa kommunikoidaan usein englanniksi ja suomeksi)
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
- Joustavan ja dynaamisen työympäristön
- Ihanteelliset työajat
- Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
- Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
- Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
- Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin pääasiallisesti klo 6.30–15.30 välille. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työssä aloitus heinäkuun lopulla sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä saat arkisin asiakkuuspäällikkö Tero Ylä-Jussilalta, 040 076 02 56 tai tero.yla-jussila@sodexo.com
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 45 maassa ja palvelemme yli 80 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.
- Sodexo Oy Alueellinen keittiömestari Ouluun
- Sodexo Oy Kokki Helsinkiin
- Sodexo Oy Kokki Helsingin keskustaan
- Sodexo Oy Kokki Kokkolaan