(Poistunut julkaisusta)

Ravintola- ja majoitusliiketoimintavastaava
Tyrvään Pappila

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Perheomisteinen Partnos-konserni etsii

RAVINTOLA- JA MAJOITUSLIIKETOIMINTAVASTAAVAA

Tyrvään Pappilaan Sastamalaan.

Tehtävässä vastaat Pappilan ravintolaliiketoiminnan kokonaisuudesta sisältäen toiminnan taloudellisen vastuun, operatiivisen johtamisen, sidosryhmäyhteistyön ja liiketoiminnan jatkuvan kehittämisen. Jatkossa vastaat myös tulevan majoitusliiketoiminnan käynnistämisestä, johtamisesta ja kehittämisestä. Liiketoimintavastaavana vastaat Pappilan toiminnan laadusta, ensiluokkaisesta palvelusta, kannattavuudesta ja eteenpäin viemisestä. Kehität toimintaamme jatkuvasti ja konseptoit houkuttelevia kokemuksia ja tilaisuuksia asiakkaillemme. Tiimisi kanssa luot positiivisia asiakaskokemuksia ja ikimuistoisia elämyksiä vieraillemme niin arjessa kuin juhlassa. Teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja konseptoinnin kautta luot houkuttelevaa markkinointia kohderyhmillemme. Vastuullasi on myös oman tapahtumatuotantomme suunnittelu ja toteutus, joka palvelee niin paikallista yhteisöä kuin pidemmän matkan takaa saapuvia vieraitamme. Roolissasi toimit esimiehenä Pappilan henkilöstölle ja viet toimintaa eteenpäin tiimisi sekä Partnoksen johdon kanssa.  

Etsimämme henkilö omaa kokemuksen ravintola-alan vastaavista ja vastuullisista tehtävistä. Olet toiminut esimiestehtävissä ja esimerkkisi sekä innostuksesi kautta tempaat tiimisi mukaan toimintaa ja sen kehittämiseen. Suhtaudut alaan intohimoisesti ja olet työssäsi aikaansaava sekä toimelias. Tartut rohkeasti asioihin ja hallitset tehtäväkenttäsi paineenkin alla. Omaat hyvän organisointikyvyn, vuorovaikutustaidot sekä vastuunkantokyvyn. Erinomainen asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää, joten odotamme, että tähtäät toiminnassasi liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja otat vastuun, että laatu ja asiakaspalvelu on arvojemme mukaista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen, kehittyvän ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme! Saat tueksesi sitoutuneen tiimin ja vahvan taustaorganisaation, jotta menestyisit työssäsi. Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö, joka alkaa sopimuksen mukaan. Etsimme rooliin positiivista ja innostavaa tiimipelaajaa ja tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda oma kädenjälkesi matkailukulttuurin kehittämiseen.

Tule toteuttamaan kanssamme asiakaselämyksiä, joista puhutaan pitkään!

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Lamminmäki, p. 050 505 9804.