(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Hei Sinä ravintola-alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava!

Vaikka elämmekin hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa tällä hetkellä, niin katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen ja odotamme innolla, että pääkaupunkiseudulla toimivat ravintola-alan yritykset pääsevät avaamaan jälleen ovensa.

Millaista työtä Sinä haluaisit tehdä?

Mikäli olet kiinnostunut ravintola-alan työtehtävistä, niin ole pikaisesti yhteydessä meihin - vaikkapa jo heti tänään, niin olet askeleen lähempänä työllistymistä, kun ravintola-ala pääsee jälleen kunnolla käyntiin.

Minkälaiset työtehtävät saavat Sinut syttymään tai missä koet olevasi parhaimmillasi?

Kauttamme Sinulla on mahdollisuus työllistyä monenlaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa – olitpa sitten opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai vaikkapa työpaikan vaihtoa harkitseva.

-----

Jätä hakemuksesi meille ja liitä mukaan CV:si. Kerrothan hakemuksessasi myös milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme puhelin- sekä videohaastattelut jo hakuaikana.

Jos haluat erottua kertaheitolla muiden hakijoiden joukosta, niin lähetä meille lyhyt ja ytimekäs video-CV vapaamuotoisen hakemuksen kera sähköpostitse helpalvelu@lisapalvelu.net, näin saat tuotua paremmin esiin omaa persoonallisuuttasi.

-----

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.