(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Etsimme asiakasyrityksillemme asiakaspalvelun osaajia mm. baarimikon ja tarjoilijan työtehtävissä. Työt ovat pääsääntöisesti keikkatöitä, mutta mahdollisuus on myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Vuorot ovat ilta- ja viikonloppupainotteisia.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja / tai kokemusta vastaavasta työstä, sekä ennen kaikkea rehtiä asennetta työtä kohtaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen jukka.ahman@smilepalvelut.fi

Otsikoithan hakemuksesi "HoReCa työhakemus / Oma Nimesi"

 

www.smilepalvelut.fi

 


Ilon kautta töihin.

 


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö.