(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä Kolille
Sokos Hotel Koli

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Työpisteeltä näkyy Kolin jylhät maisemat ja edessä siintävä Pielinen. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet kansallismaisemassa, luonnon keskellä. Mukava ja rento työporukka sekä monipuolinen ja vaihteleva asiakaskunta. Kuuletko jo Kolin kutsun?

MISTÄ ON KYSE? Töitä tarjolla ravintola-alan työntekijöille Sokos Hotel Kolilla kesäksi sekä mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin.

MITÄ ETSIMME? Etsimme työntekijöitä sekä keittiötehtäviin että salin puolelle. Voit olla alan konkari, jolla on kokemusta vuosien ajalta. Hoidat vankalla taidolla, omalla esimerkillä ja kokemuksella erilaiset tilaisuudet ja asiakkaat, etkä säikähdä pienistä mutkista asiakaspalvelun matkan varrella. Tai voit olla vasta alalle valmistunut tekijä, joka rohkeasti tarttuu työhön, on innokas oppimaan uutta ja kerryttämään taitoja.

Edellytämme hygieniapassia ja salipuolen hakijoilta anniskelupassia. Työsuhteen edellytys on voimassa oleva salmonellatodistus työsuhteen alkaessa.

MITÄ TARJOAMME? Monipuolisen työn mielenkiintoisessa työympäristössä. Pääset työskentelemään upeissa maisemissa, hienon kansallismaiseman keskellä. Työpaikka sekä sijainti tarjoavat erilaisia aktiviteettejä vapaa-aikaan ja majoitus on huolehdittu työpaikan puolesta. Työtunteja on 90-112,5h/3vkoa ja työsopimus on määräaikainen; voit työskennellä joko kesän tai jatkaa myös kesän jälkeenkin. Työt alkavat joustavasti, sopimuksen mukaan. Noudatamme työehdoissa Mara:n tes:sta ja palkkaus on sopimuksen mukaan.

MITÄ TEHDÄ? JÄTÄ HAKEMUS! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten täytä hakemus samantien nettisivuillamme. Muistathan kirjata hakemukseen koulutus- ja työkokemustiedot, voit myös liittää valmiin ansioluettelon. Halutessasi voit liittää hakemukseen myös jo kopiot työ- ja koulutodistuksista sekä ammattipasseista.

Sokos Hotel Koliin pääset tutustumaan myös tästä ja maisemakylpylä Koli Relax Spahan tästä

Lisätietoja työstä saat henkilöstökonsultilta, Johanna Karjuselta arkisin klo 8-16, joko puhelimitse numerosta 050 3270848 tai laita sähköpostia: johanna.karjunen@barona.fi.