Ravintola-alan työntekijöitä kesäksi 2024
Tietoa tehtävästä
Haemme asiakasyrityksillemme Helsinkiin ravintola-alan työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin osaamisesi huomioiden. Tehtäviä on tarjolla niin ravintola-alalla aloittelevalle kuin kokeneemmalle konkarillekin. Työsuhteet ovat määräaikaisia kesäkauden 2024 arviolta toukokuusta elokuuhun. Tarkemmat aloitus- ja lopetusajankohdat ovat kuitenkin neuvoteltavissa ja töitä voit tehdä niin osa- kuin kokoaikaisesti.
Merellisissä maisemissa voit työskennellä:
Saliapulaisena tai blokkarina, jolloin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi astiahuolto, ruuan vienti asiakkaille, asiakaspalvelu ja muut keittiön tai salin avustavat tehtävät.
Tarjoilijana tai baarityöntekijänä asiakaspalvelutehtävissä, joissa vastaanotat tilauksia ja teet tarjoilua maistuvan ruuan ja kylmien juomien parissa.
Kokkina valmistamassa makuelämyksiä erilaisissa ravintolakokemuksissa – joko rennossa kesätunnelmassa tai enemmän kokemusta vaativassa a la carte -ravintolassa.
Vuoropäällikkönä työtehtäviin kuuluen esimerkiksi vuorojohtaminen, henkilökunnan perehdytys ja osaston sujuvasta toiminnasta vastaaminen omalla esimerkillä johtaen.
Katsomme eduksi alan aiemman työkokemuksen tai koulutuksen, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä halu oppia ja kiinnostus alaa kohtaan ovat tärkeintä! Tehtävät edellyttävät hygieniapassia, ja katsomme eduksi anniskelupassin.
Tarjoamme merellisen Helsingin maisemien ja kesän kiinnostavimpien työympäristöjen lisäksi työn osana huipputiimiä, kattavan perehdytyksen ja asiakasyrityksiemme henkilöstöetuudet. Sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja paikoista. Kerrothan hakemuksellasi, mistä työtehtävästä olet kiinnostunut ja milloin voit työskennellä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Jussi Torvinen, p. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi
Palkkaus
Sopimuksen mukaan