(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä Kalajoelle
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Oletko reipas ja aurinkoinen työntekijä ja etsit töitä opintojesi/toisen työn oheen? Haemme nyt keikkatyöntekijöitä erilaisiin ravintola-alan tehtäviin asiakasyrityksiimme Kalajoen alueella.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta ja iloista tekemisen meininkiä. Voit olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Tärkeintä on hyvä ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja. Toivomme, että pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla eikä pääsi mene pyörälle pienessä kiireessäkään.

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintola-alan tehtävissä, joita voivat olla esim. keittiöapulaisen, saliapulaisen tai tarjoilijan tehtävät. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti kaikille viikonpäiville, sekä aamu- että ilta-aikaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti opiskelijalle tai toisen työn oheen! Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä.

Edellytämme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta ravintola-alan työstä tai koulutusta alalle

• Hygieniapassia

• Salmonellatodistusta

• Suomen kielen taitoa

• Mahtavaa asennetta

• Anniskelupassi on plussaa

Jos tunnet olevasi oikea henkilö tähän työhön, liity Baronan joukkoon ja hae paikkaa jo tänään! Lisätietoja sähköpostilla kokkola@barona.fi.