(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä Helsinkiin (268)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haluaisitko tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme?

Haemme nyt Helsinkiin Pitäjänmäelle uudistettuun henkilöstöravintolaamme henkilökuntaa. Ravintola avataan tammikuussa 2020 remontoituna ja uudella konseptilla. 

Ravintolan lounasvalikoimasta löytyy useita lounasvaihtoehtoja perinteisestä kotiruuasta aina moderniin kansainväliseen ruokatarjoomaan. Grillissä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia kuten pastaa, pihvejä, hampurilaisia tai raikkaita salaatteja. Tarjolla on aina myös kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi tarjoamme ravintolassa asiakkaillemme erilaisia teemoja ja sesonkituotteita.

Ravintolan yhteydessä olevassa Take Away-pistessä on tarjolla kahvin ja teen lisäksi monipuolinen valikoima mm. leivonnaisia, täytettyjä leipiä, tuorepuuroja, hedelmiä ja smoothieita.  Vastaamme myös tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Haemme ammattilaisia seuraaviin tehtäviin:

KEITTIÖMESTARI
KOKKI
LEIPURI
TARJOILIJA/KASSATARJOILIJA
RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄ

Keittiömestari: Vastaat keittiötoiminnan sujuvuudesta ja kustannustehokkuudesta sekä toimit keittiöhenkilöstön esimiehenä. Olet vastuussa ruokalistasuunnittelusta ja tuotekehityksestä. Teet tilauksia ja inventaarioita sekä osallistut päivittäin maittavien ja näyttävien lounas- ja edustusruokien valmistamiseen yhdessä tiimisi kanssa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta tuloksellisista esimiestehtävistä. Sinulla on hyvät atk-taidot ja hallitset tuotannonohjausjärjestelmän käytön.

Kokki: Tehtäviisi kokkina kuuluvat mm. lounasruuan valmistus reseptiikan mukaisesti, vitriinituotteiden valmistus, tilaus- ja edustusruokien valmistus sekä ruuanvalmistus ja asiakaspalvelu grillipisteessä. Erityisruokavalio-osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Hallitset mahdollisesti myös tuotannonohjausjärjestelmän käytön.

Leipuri: Valmistat ravintolaan kaikki suolaiset ja makeat kokous-, edustus- ja kahvilatuotteet sekä leivot leivät lounaalle. Seuraat alan trendejä ja sinulla on sekä kokemusta että näkemystä tasokkaista edustus- ja kahvilatuotteista. Arvostamme kaunista ja siistiä kädenjälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esillelaitossa. Työotteesi on ripeä, järjestelmällinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn tiimin jäsenenä.

Tarjoilija: Tehtäviisi kuuluvat mm. kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, lounaslinjaston ylläpito, kahvitusten ja edustustilaisuuksien hoitaminen. Tarvittaessa osallistut tehtäviin myös keittiön puolella. Kassatarjoilijalta odotetaan aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.

Ravitsemistyöntekijä: Tehtäviisi kuuluvat mm. salaattien valmistaminen, kahvilatuotteiden valmistaminen, lounaslinjaston ylläpito, asiakaspalvelu ja astiahuolto. Lisäksi osallistut myös muihin ravintolan tehtäviin. Sinulla on vähintään yhden vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Lisätietoja

Odotamme kaikilta työntekijöiltämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme, että olet avoin, iloinen, asiakaslähtöisesti ajatteleva ja tartut kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-17.00 välille (leipurilla työaika klo 6.00 alkaen), mutta olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa. Työ alkaa tammikuussa 2020 toimipaikan remontin valmistuttua.

Ole nopea ja jätä hakemuksesi meille jo tänään!