(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan työntekijöitä CMB Ravintolat Oy:lle
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Jackalope, Dublin Irish Pub, Santa Fé Express sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa ravintolalaivat Kaunis Veera ja Ilona. CMB Ravintolat tarjoaa innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissaan. Lue lisää: www.cmb.fi.

Haemme jatkuvasti CMB Ravintoloille Lahteen ravintola-alan tekijöitä eri tehtäviin.

Työtehtävinäsi voi olla salin puolella ruoka- ja baaritarjoilu sekä kokin tehtävät, tilanteen mukaan tarjoamme myös mahdollisuutta avustaviin tehtäviin. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai sellaiseksi aikova, tärkeintä on aito innostus ja motivaatio alan tehtäviin.

Tarjoilijan tehtäviin kuuluvat kaikki salin työtehtävät: tarjoilu, anniskelu sekä blokkaus. Olet jo kartuttanut aiempaa työkokemusta ruoka- ja baaritarjoilusta sekä buffet että a la carte-puolelta. Työskentelet kovassakin kiireessä hymy huulillasi ja omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Kokin tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, joko a la carte tai buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan niin kokoaikaisia, osa-aikaisia, keikkaluontoisia ja sesonkitöitä mm. kesäsesonkiin. Kerro siis hakemuksessasi, millainen työtilanne sinulla on; etsitkö osa-aikaista vai kokoaikaista työtä ja missä toimipisteessä työskentely kiinnostaisi sinua ensisijaisesti.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään HR- ja rekrytointiasiantuntijat:
Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860
Salla Pohjonen, salla.pohjonen@go-on.fi, puh. 044 312 2630