(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan salitehtävät, Joensuu
999

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Oletko innokas vastavalmistunut tarjoilijan alku, vankan kokemuksen omaava salikonkari tai vielä ravintola-alaa opetteleva? Voitaisiinko viettää ensi TYÖsuhde yhdessä?

Tarjoamme: erilaisia työmahdollisuuksia kesälle sekä myös mahdollisuuksien mukaan jo keväällä ja kesän jälkeen. Halutessasi pääset myös työskentelemään erilaisissa tapahtumissa.

Työskentely: Työpaikat perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten työpaikkoja on tarjolla erityyppisten ravintoloiden tarjoilijan, saliapulaisen tai baarityöntekijän tehtävissä, eripituisissa työsuhteissa.

Sinä: Sinulla on jo joku "haju", kuinka ravintoloiden salissa toimitaan. Voit olla jo useamman vuoden työkokemuksen omaava tarjoilija tai baariosaaja, alalle juuri koulusta valmistunut tai ravintola-alan tutkintoa opiskeleva. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia. Toivomme myös, että pystyt palvelutilanteissa työskentelemään vähintään englannin kielellä.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, mutta mikäli sinulla on auto käytettävissä, saatamme tarjota työmahdollisuuksia myös Joensuun lähikunnista. Mikäli olisit kiinnostunut viettämään kesäsi myös esimerkiksi Kolin kansallismaisemissa tai Pielisen rannalla, saatamme tarjota sinulle myös kesätyötä Joensuun ulkopuolelta.

Palkkaus: MARA TES tai sopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti, keväällä ja kesän alussa

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi