Ravintola-alan osaajia pikkujoulusesonkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Iloisia ihmisiä, yhdessäoloa, joulumieltä ja hyvää ruokaa...mikä puuttuu? No juuri sinä, ravintola-alan osaaja! Haluatko olla mukana luomassa joulun tunnelmaa sitä etsiville ihmisille? Jatka lukemista, nimittäin meillä olisi hommia tarjolla!

Pikkujoulusesonki kolkuttelee jo oven takana, joten etsimme RAVINTOLA-ALAN OSAAJIA pääkaupunkiseudulle. Töitä on tarjolla kokeille, tarjoilijoille, keittiö- ja saliapulaisille sekä baarityöntekijöille, foodrunnereille ja blokkareille. Oletpa rautaisen ammattitaidon omaava henkilö, alaa opiskeleva ja intoa puhkuva tekijä, tai muuten vain alasta kiinnostunut hyvä tyyppi, tarvitsemme juuri sinua! Työssä tärkeintä on positiivinen ja avoin asenne, joten voit hakea töihin myös lyhyellä työkokemuksella.

Tunteja sinulle on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja pikkujoulukausi voi alkaa jo paria kuukautta ennen h-hetkeä kestäen aina jouluun saakka, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin ja minkä verran olet valmis töitä tekemään. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten tämä on oiva mahdollisuus esimerkiksi ravintola-alan opiskelijalle kerryttää kokemusta!

Kolahtiko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi mahdollisuus saada sekä työkokemusta että joulufiilistä! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490918
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa