Ravintola-alan osaajia Lapin sesonkiin
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Maisemia silmänkantamattomiin. Luonnonpuisto ovenavauksen päässä. Maagisia revontulia. Innostutko luonnon lisäksi pohjoisen taianomaisesta ilmapiiristä ja haluat luoda asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä? Nyt sinun on mahdollista päästä kohti elämäsi seikkailua, sillä etsimme ravintola-alan osaajia Lapin sesonkiin!

Töitä on tarjolla kokeille, tarjoilijoille, keittiö- ja saliapulaisille sekä baarityöntekijöille ja blokkareille. Oletpa uraasi aloitteleva tai rautaisen ammattitaidon omaava kokki, tarjoilukokemusta enemmän tai vähemmän osaava tekijä, tai muuten alasta kiinnostunut hyvä tyyppi, tarvitsemme juuri sinua! Työssä tärkeintä on positiivinen ja avoin asenne, joten voit hakea unelmaduunia myös lyhyellä työkokemuksella! 

Sinun seikkailusi pohjoisessa kestää hiihtolomakauden ajan. Kerrothan hakemuksessasi mitä osaat ja minkä verran pystyt tekemään sekä missäpäin haluat työskennellä. Sinun ei tarvitse tälle seikkailulle lähtiessäsi murehtia asunnon hankkimisesta, sillä saat pientä korvausta vastaan asiakkaamme järjestämän asunnon käyttöösi.

Jos siis innostuit tästä mahdollisuudesta päästä nauttimaan pohjoisen tunnelmasta, niin laitathan hakemusta tulemaan verkkosivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja saat Amikon Jasmiinalta, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514259
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Inari, Kittilä, Salla, Sodankylä, Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa