(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan osaajia kesätyöhön Uuteenkaupunkiin
Fazer Food Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Ravintola-alan osaajia kesätyöhön

 

Löydä intohimosi ruuan maailmasta

ja liity ammattilaistiimiimme Valmet Automotive Oy:n ravintolaan Uuteenkaupunkiin

Ravintolassamme palvelemme asiakkaitamme jokaisena vuorokauden aikana ja viikon jokaisena päivänä. Valmistamme asiakkaillemme näyttävät ja maittavat päivittäiset ruokahetket sekä kahvilatuotteet ja kokous- ja edustustarjoilutuotteet.

Ravintolatyöntekijä, voit olla salin tai keittiön osaaja, etsimme monenlaista osaamista kesään!

Työtehtävät ovat asiakaspalvelua sekä vaikkapa kassa- ja myyntityötä. Varmistamme, että ravintolasali on siisti sekä herkulliset tuotteemme asiakkaiden saatavilla. Työhön kuuluu myös keittiön avustavia tehtäviä kuten vitriinituotteiden ja salaattien valmistamista. Olet mukana myös astiahuolto- ja puhtaanapitotehtävissä. 

Kokkina vastaat sekä kylmien että lämpimien ruokien valmistamisesta ja esille laitosta. Osallistut päivittäin monipuolisesti myös muihin tehtäviin palvelutiimissämme.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen kesätyö, toukokuusta syyskuuhun.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Monipuolista työtä tarjolla, esittele itsesi meille!

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja/tai koulutus hakemaasi tehtävään. Olet asiakaslähtöinen, organisointikykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet luotettava tiimikaveri.

Hae mukaan tiimiimme täyttämällä hakemus 14.4. mennessä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työsuhteen jatkoon kesäsijaisuuden jälkeen.