(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan osaajia kesätyöhön Turkuun
Fazer Food Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2019

Ravintola-alan osaajia kesätyöhön

Löydä intohimosi ruuan maailmasta ja tule kesäksi töihin Turun alueen ravintoloihimme. Ravintoloissamme varmistamme asiakkaillemme maukkaita ruokailuita päivän jokaiseen hetkeen ja tarjoilemme ne erinomaisella asiakaspalvelulla maustettuna.

Etsimme kesälle 2019 sekä kokkeja että ravintolatyöntekijöitä.

Ravintolatyöntekijänä valmistat ja esille laitat raikkaat lisäkesalaatit, täydennät ruokalinjastoja ja toimit kassa- ja asiakaspalvelussa. Työskentelet myös astiahuollossa sekä osallistut joustavasti ravintolan monipuolisiin tehtäviin.

Kokkina vastaat sekä kylmien että lämpimien ruokien valmistamisesta ja esille laitosta. Osallistut päivittäin monipuolisesti myös muihin tehtäviin palvelutiimissämme.

Tehtäväsi on määräaikainen kesätyö, toukokuusta syyskuuhun. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaista työtä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta myös ilta- ja viikonlopputyötä on tarjolla.

Miksi Fazer?

Kanssamme pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin. Meille on kunnia-asia, että työ ja elämä ovat tasapainossa ja että jokaiselle päivälle riittää mielekkäitä haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin

Sinulla on kokemusta ja/tai koulutus vastaavanlaisesta tehtävästä. Olet asiakaslähtöinen, organisointikykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet luotettava tiimikaveri.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae rohkeasti mukaan täyttämällä hakemus kotisivuillamme 14.4. mennessä. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työsuhteen jatkoon kesäsijaisuuden jälkeen.