(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan osaajia, Järvenpäähän
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme innokkaita ja osaavia täysi-ikäisiä ravintola-alan osaajia keikkaluonteiseen työhön Baronalle

Tehtävät vaihtelevat asiakkaidemme tarpeen mukaan. Etsimme tarjoilijoita, blokkareita, keittiöapulaisia ja tarjoilijoita aamu- että iltyöhön (a´la carte tarjoilua).

Eduksesi luemme, jos sinulta löytyy ravintola-alan koulutus tai työkokemusta, ja valmiutta tehdä keikkaluonteista työtä. Tai jos vielä opiskelet alaa, mutta sinulta löytyy aito innostus työskennellä opiskelun oheen, laita meille hakemusta tulemaan!

Onhan sinulla:

-hygieniapassi -salmonellatodistus -reipas asenne ja motivaatiota niin varhaisiin aamu kuin ilta vuoroihin

Olethan joustava ja motivoitunut keikkatyöhön? Sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää myös kokoaikainen työ keikkatyön pohjalta. Työvuorot sijaitsevat eri kohteissa Järvenpään, Keravan, Mäntsälän ja Tuusulan alueella.

Työvuoroja on tarjolla asiakkaiden tarpeen mukaan ma-su. Pääsääntöisesti kuitenkin arkisin klo 06-17 välillä. Palkkaus TES:in mukaan.

Tulet työskentelemään Baronan työntekijänä. Hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Liitäthän hakemukseen tarvittavat todistukset.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessasi mistä tehtävästä olisit kiinnostunut. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Sinulla on nyt erinomainen tilaisuus saada työkokemusta erilaisista tehtävistä.

Edellytykset työnsaannille: Keikkatyö, Keittiöapulainen, Hygieniapassi