Ravintola-alan monitaituri, Pääkaupunkiseutu
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme ammattitaitoista ja monipuolisen kokemuksen omaava salityöntekijää!

Tehtävänäsi on työskennellä eri asiakasyrityksissämme, niin ruoka- kuin juomaravintoloissa. Sinulla on vapaus vaikuttaa työvuoroihisi työskennellen kokoaikaisesti kuukausipalkalla. Työvuorot sijoittuvat Pääkaupunkiseudun alueelle, lähinnä Helsingin keskustaan.

 

Työssä tarvitaan monipuolista kokemusta erilaisista ruokaravintoloista sekä anniskelutehtävistä. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Monipuolisen ravintola-alan työkokemuksen lisäksi sinulla tulisi olla joustava ja oma-aloitteinen ote työhön, aurinkoinen asiakaspalveluasenne ja uskallus tarttua uusiin haasteisiin.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä hygienia- ja anniskelupasseja.

 

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen ja kuukausipalkan. Mahdollisuuden vaikuttaa työskentelypaikkoihisi sekä työaikoihisi.

 

Älä arastele kysyä lisää tai lähettää hakemustasi.

Ilon kautta töihin!

Sanna Laine
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
0503226281
sanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236131
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki