(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan moniosaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Oletko ravintola-alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita?


Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalvelu henkistä MONIOSAAJAA tiimiimme Kuopioon. 

ISS ruokailupalvelut tarjoavat monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Työtehtäviisi kuuluu aamupalan, lounaan, vitriinituotteiden sekä kokoustarjoiluiden valmistus ja toimitus. Työskentelet myös kassalla sekä tiskissä. Työ on kokopäivätyötä ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 6-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ravintola-alan koulutus sekä vähintään 2 vuotta alan työkokemusta. Edellytämme myös hyvää leipomistaitoa. Työssäsi tarvitset myös hygienia, - sekä anniskelupassin.


Toivomme että omaat hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. 

Tuntuiko tehtävä omalle? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 19.3.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -