(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan moniosaaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Vahvistamme nyt joukkoamme ja haemme uusia tekijöitä Saloon. Olet sitten tiskari, keittiöapulainen, suurtalouskokki, tarjoilija, saliapulainen tai mikä tahansa ravintola-alan osaaja, laita hakemusta tulemaan jo tänään. Saatat olla hakemamme henkilö.

Etsimme asiakasyrityksiimme motivoituneita ravintola-alan tekijöitä Saloon. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta, oli se sitten millä ammattinimikkeellä tahansa.

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan ohjeistuksia vastaan. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Baronan työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti Salon alueella ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina.

Halusitpa sitten työskennellä kaupungin trendikkäimmässä raflassa tai perinteisemmässä ruokalassa, joka vuoron eri työpaikassa tai pysyvämmin tutussa ja turvallisessa naapurikuppilassa, meidän kauttamme vuoroja löytyy!

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvailusta, olet hakemamme työhön tarttuva ravintola-alan osaaja! Lähetäthän hakemuksesi pian alta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta! Huomioithan, ettemme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi