(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan moniosaaja Fondis Golfille Vaasaan
Oy Fondis Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Etsimme Fondis Oy:n ylläpitämään Fondis Golf -ravintolaan kahta ravintola-alan moniosaajaa töihin kesän ajaksi! Monipuoliset työtehtävät sisältävät niin asiakaspalvelua kuin keittiötyötäkin. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae heti, sillä paikat täytetään oikeiden tyyppien löytyessä.

Fondis Golf -ravintola sijaitsee Vaasa Golfin kentällä Kråklundissa. Ravintola tarjoaa asiakkailleen brunsseja, lounasbuffetin, vitriinituotteita sekä a la carte annoksia.

Ravintolatyöntekijänä pääset tekemään laajasti tehtäviä asiakaspalvelusta ja kassatyöstä keittiötehtäviin. Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista sunnuntaihin niin suomeksi kuin ruotsiksi, joten hallitsethan molemmat kotimaiset kielet. Myös englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme työntekijällä on alan koulutus ja mahdollista aiempaa työkokemusta ravintola-alalta. Hakijalta tulee löytyä hygienia- ja anniskelupassi. Toivomme, että olet positiivinen, omatoiminen ja joustava tekijä, joka pärjää kiireenkin keskellä.

Työt alkavat toukokuun puolivälissä ja kestävät syyskuun loppuun asti. Heinä- ja elokuun ajan on tarjolla täydet tunnit, muun ajan tunnit ovat joustavasti sovittavissa.