(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan keittiötehtävät, Joensuu
999

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Oletko jo rautainen keittiön konkari, innokas vastavalmistunut kokin alku tai vielä keittiön saloihin opetteleva alokas?
Voitaisiinko viettää ensi TYÖsuhde yhdessä?

Tarjoamme: erilaisia työmahdollisuuksia kesälle sekä myös mahdollisuuksien mukaan jo keväällä ja kesän jälkeen

Työskentely: Työpaikat perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten työpaikkoja on tarjolla erityyppisten ravintoloiden keittiötehtävissä ja eripituisissa työsuhteissa.

Sinä: Sinulla on jo joku "haju", kuinka keittiössä toimitaan. Voit olla jo useamman vuoden työkokemuksen omaava kokki, alalle juuri koulusta valmistunut tai keittiöalan tutkintoa opiskeleva. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Voimassa oleva salmonellatodistus on esitettävä ennen työsuhteen alkua. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, mutta mikäli sinulla on auto käytettävissä, saatamme tarjota työmahdollisuuksia myös Joensuun lähikunnista. Mikäli olisit kiinnostunut viettämään kesäsi myös esimerkiksi Kolin kansallismaisemissa tai Pielisen rannalla, saatamme tarjota sinulle myös kesätyötä Joensuun ulkopuolelta.

Palkkaus: MARA TES tai sopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti, keväällä ja kesän alussa

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi