(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan keikkatyöt, salitehtävät
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Asiakaspalveluhenkinen, hymy herkässä, ravintola-alan osaamista jo takataskussa: olisitko se sinä?
Haluatko työskennellä joustavasti, sovittaen työskentelyn muuhun elämään sopivaksi?
Olisko aika aloittaa uusi TYÖsuhde?

Tarjoamme keikkaluontoisia töitä sekä pidempiaikaisia työmahdollisuuksia ravintola-alan salipuolen eri tehtävissä Joensuussa ja lähialueilla.

Työskentely:Työvuorot perustuvat asiakasyrityksemme tilauksiin, joten vuoroja voi olla keikkaluontoisesti, kokoaikaisesti, satunnaisesti tai asiakkaasta riippuen myös säännöllisesti vaikka joka viikko. Työvuorot toteutuvat pääasiassa viikonloppuisin, satunnaisesti voi olla vuoroja myös arkisin. Usein työvuorojen kellonajoissa saattaa olla myös jouston varaa.

Työvuoroja on mm. tarjoilijan, baarityöntekijän, kassatarjoilijan, saliapulaisen tai baariapulaisen tehtävissä, työntekijän osaamisen mukaan.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta ravintola-alan keittiön tehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen, jos työkokemusta jo löytyy. Edellytämme kaikilta ravintola-alalla työskenteleviltä hygieniapassia, tarjoilijan ja baarityöntekijän tehtävissä myös anniskelupassia.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, n. 8 km säteellä. Auton käyttömahdollisuus laajentaa tarjottavien työvuorojen aluetta myös Joensuun ulkopuolelle.

Palkkaus: Vähintään Mara tes

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi