(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan avoin hakemus
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Hei sinä ravintola-alan osaaja!

Oletko töitä vailla tai haluatko tehdä ilta- ja viikonloppuhommia oman työsi lisäksi?

Haemme tekijöitä monenlaisiin tehtäviin keikkaluontoiseen työsuhteeseen. Haussa esimerkiksi blokkareita, tarjoilijoita, kassatyöntekijöitä sekä kahvilatyöntekijöitä! Jos asiakaspalvelu on sinulle ominaista, omistat hygieniapassin sekä mahdollisesti myös anniskelupassin, niin laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta.

Palkkaus menee mara tes mukaisesti ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana! Kirjoita hakemukseesi myös toiveet siitä, millaisia työtehtäviä haluaisit tehdä!

Lisätietoja

anni.vellonen@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.