(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan asiakaspalvelutehtävät, Joensuu
999

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta löytyy jo työkokemusta palvelualan tehtävistä? Kiinnostaako kesätyö esimierkiksi kahvilassa tai pikaruokaravintolassa?
Voitaisiinko viettää ensi TYÖsuhde yhdessä?

Tarjoamme: erilaisia työmahdollisuuksia kesälle sekä myös mahdollisuuksien mukaan jo keväällä ja kesän jälkeen

Työskentely: Työpaikat perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten työpaikkoja on tarjolla erityyppisten ravintoloiden tehtävissä ja eripituisissa työsuhteissa.

Sinä: Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta ravintola-alan tehtävistä ja olisit kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa tehtävissä esimerkiksi pikaruokaravintolassa, kahvilassa, lounasravintolassa tai kesäravintolassa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään omia taitojasi.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Voimassa oleva salmonellatodistus on esitettävä ennen työsuhteen alkua. Lisäksi edellytämme täysi-ikäisyyttä.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, mutta mikäli sinulla on auto käytettävissä, saatamme tarjota työmahdollisuuksia myös Joensuun lähikunnista.

Palkkaus: MARA TES tai sopimuksen mukaan/riippuen asiakasyrityksestä

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti, keväällä ja kesän alussa

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi