(Poistunut julkaisusta)

Ravintola-alan ammattilaisia
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Etsimme Lohjalle avattavaan kauppakeskus Loheen tarjoilijoita & kokkeja

Tehtäväsi tarjoilijana

On varmistaa jokaiselle asiakkaalle mahtava ruokailukokemus alusta loppuun. Pidät huolta siitä, että asiakas tuntee itsensä huomioiduksi ja tärkeäksi. Tunnet listan ja osaat suositella annoksia asiakkaiden mieltymysten mukaan, sekä hallitset myynnin. Jos kiireisemmätkään hetket eivät aiheuta ahdistusta ja olisit innokas ja yhteistyökykyinen osa tulevaan tiiimiimme laita hakemuksesi jo tänään!

Tehtäväsi kokkina

On varmistaa, että kaikilla asiakkailla on ravintolasta poistuessaan kotiin viemisiksi ravintolasta hyvä maku ja iloinen fiilis! Toiminnallasi pidät huolen laadukkaasta keittiötoiminnasta sekä siitä, että asiakkaat saavat toiveidensa mukaisia herkkuruokia! Jos et säikähdä kiireisempiäkään hetkiä ja olet loistava lisä tulevaan tiimiimme, niin älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan!

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

 - Työaika: koko- tai osa-aikainen
 - Työn kesto: vakituinen

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Odotamme sinulta

 - Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
 - Joustavuutta
 - Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
 - Ravintola-alan kokemusta ja/tai koulutusta
 - Hygieniapassi ja anniskelupassi ovat työssä välttämättömiä
 - Kokemus anniskeluravintolassa toimimisesta katsotaan eduksesi