(Poistunut julkaisusta)

Rautatieturvallisuuspäällikkö
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme rautatieturvallisuuspäällikköä vastaamaan yhtiön rautatieturvallisuuden seurannasta, kehittämisestä ja raportoinnista radalla liikkuvaan työkonekalustoon liittyen. Tehtävässä toimit liiketoiminnan johtoryhmän jäsenenä ja raportoit yhtiön liiketoimintajohtajalle, HSEQ-johtajalle ja koneiden tuotantopäällikölle.

Tulet valvomaan ja kehittämään yhtiön liiketoiminnan rautatieturvallisuuden osaamistasoa yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Avainvastuisiin kuuluvat muun muassa yhtiön rautatieturvallisuussuunnitelma, siihen liittyvät tavoitteet, mittarit ja raportointi. Kehität pitkäjänteisesti rautatieturvallisuuden kannalta liikenneturvallisuuskriittisiä asioita ja raportoit niistä vastuullisille henkilöille. Lisäksi liikut aktiivisesti kentällä ja osallistut operatiiviseen toimintaan oman vastuualueesi puitteissa opastamalla ja jakamalla parhaita turvallisuuskäytäntöjä henkilöstölle.

Työskentelypaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere, Kouvola, Oulu, tai muu VR Track Oy:n toimipiste.

Odotamme hakijalta rautatieympäristön ja liikennöinnin tuntemusta, tai riittävää osaamista muulta turvallisuuskriittiseltä toimialalta. Tehtävän menestyksekkään suorittamisen edellytyksenä on vähintään soveltuva AMK-tasoinen tutkinto, hyvät analyyttiset taidot ja kyky toimia työyhteistyössä eri henkilöstöryhmien kanssa. Lisäksi sujuva Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on tärkeää työssä suoriutumiseksi. Katsomme eduksi kokemuksen turvallisuus- tai laatujohtamisen aikaisemmista tehtävistä, muun pohjoismaisen kielen hallinnan ja rautatieliikenteen kuljettajan lupakirjan.

Tarjoamme sinulle nopeasti kehittyvän työympäristön ja näköalapaikan radanrakentamisen keskeiseltä paikalta. Luomme mahdollisuudet oman osaamisesi ja työympäristösi kehittämiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Laitinen, Head of Track Machinery, puh: 040 8621 0437, ke 7.11. ja to 8.11. klo 12-15, tai sähköpostitse: janne.laitinen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen su 2.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta.


VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.