(Poistunut julkaisusta)

Rautaosaston myyjä, Tavaratalo Hurrikaani (Nokia)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Hurrikaani on 2007 perustettu vakavarainen ja kasvava perheyritys. Se on riippumaton tavarataloketju, jonka pyrkimyksenä on tarjota laaja valikoima laadukkaita tuotteita edullisemmin. Hurrikaani pystyy tarjoamaan edullisempia hintoja ostamalla isoja eriä ja tehostamalla mm. logistiikkaa.

Hurrikaanin valikoimista löytyy mm. puutarhatuotteita, työkaluja, pienrautatavaraa, sisustustuotteita, taloustarvikkeita, lemmikkieläintuotteita, autotarvikkeita ja monenlaisia sesonkituotteita. Verkkokaupan lisäksi Hurrikaanilla on myymälät Forssassa ja Kemiönsaarella, syksyllä 2018 avataan tavaratalot Nokialle ja Ylöjärvelle.

Haemmekin nyt asiakkaallemme uuteen Nokian tavarataloon ammattitaitoista

RAUTAOSASTON MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat pääosin osastolla tapahtuvasta myyntityöstä sekä kuorman purkamisesta. Huolehdit vuorossasi osaston siisteydestä sekä asiakkaiden aktiivisesta palvelemisesta. Toivomme sinulta  aikaisempaa työkalutuntemusta/kokemusta rautakaupassa työskentelystä sekä positiivista ja reipasta otetta työhön. 

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti kaupan eri aukioloaikoina, joten odotamme sinulta joustavuutta työskennellä vaihtelevasti eri vuoroissa. Työt alkavat heinä/elokuun vaihteessa tai heti, kun sopiva henkilö löytyy. Palkkaus sopimuksen / kaupan TES:n mukaan. 

Jos koet olevasi etsimämme työntekijä, niin käythän täyttämässä hakemuksen ja liität mukaan ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteessa www.alenconsulting.fi, niin pääset hakuprosessiin mukaan.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä arkisin klo 8-16 välillä toimistoltamme p. 040 572 7731.