Rautakauppamyyjä - Vääksy
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020
SK-Center on koko kodin ja vapaa-ajan asunnon täyden palvelun ostospaikka. SK CENTER Rautanet on 20 vuoden kokemuksella Vääksyssä toimiva, Rautanet ketjuun kuuluva yritys. Toimimme yrityksen omissa 2500 neliön ajanmukaisissa tiloissa keskellä Vääksyä, Päijänteen rannalla.Rautakauppavalikoiman lisäksi myymme veneitä, perämoottoreita, puutarhakoneita, kalastustarvikkeita, taloustarvikkeita, sisustustuotteita ym ym. Palveluihin kuuluvat myös asennus, huolto sekä tarvittaessa rahoitus.
Etsimme asiakasyrityksellemme Vääksyn Säästö-Karit Oy:lle rautakauppamyyjää. Työsuhde alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää arvioilta syksyyn saakka.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa rautakauppatuotteiden myynti, kassatyöskentely, asiakaspalvelu, tavaroiden purku ja hyllytys sekä myymälän yleiset tehtävät ja kunnossapito.
Toivomme sinulla olevan kokemusta myyntityöstä mielellään rautakauppa ympäristöstä. Arvostamme reipasta asiakaspalveluasennetta sekä rautakauppatuotteiden tuntemusta, kuten rakennustarvikkeista, maaleista ja painekyllästetyistä laasteista. Työtehtävät vaativat trukin ajotaitoa sekä ajokorttia. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen puitteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä sekä huumorintajuisen tiimin tuen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.1.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen aikavälillä 9.12.-23.12.2020 ja 7.1.-31.1.2021. Hannelen tavoitat joko puhelimitse numerosta 030 6090 653 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1406216
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vääksy, Päijät-Häme