(Poistunut julkaisusta)

Rautakaupan myyjä, Viialan Rakennustarvike, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa vertaisensa tekijän.  Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä!

Asiakasyrityksemme Viialan Rakennustarvike Oy on ammattirakentajien sekä remontoijien palveleva rautakauppa. Laajasta tuotevalikoimastamme löydät niin oman höyläämömme tuotteet kuin kaikki rakentamiseen ja remontoimiseen tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet – suurin osa heti varastostamme. Olemme perinteinen, palveleva, hyvän mielen rakennustarvikeliike, jossa asiakasta ei jätetä yksin.


Etsimme Viialan Rakennustarvikkeelle kokoaikaista myyjää vakituiseen työsuhteeseen.


Työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu ja myyntityö sekä muut yleiset myymälän työtehtävät kuten hinnoittelu ja hyllytys. Myytäviä tuotteita ovat rakennustarvikkeet, puutavarat, sisustustuotteet (maalit, tapetit, lattiamateriaalit, laatat, sauna- ja kylpyhuonekalusteet, sisäovet) sekä puutarhan tuotteet. Myymälä sijaitsee Akaassa Riitiäläntiellä ja on avoinna arkisin klo 6.30-17 ja lauantaisin klo 7.30-13. Työvuorot sijoittuvat myymälän kaikkiin aukioloaikoihin.

Edellytämme uudelta työkaveriltamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja toimeen tarttuvaa, reipasta myyntihenkeä sekä oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja myös rautakaupan tuotteiden tuntemusta. Myymälässä on myös ulkovarastossa tapahtuvaa puutavaran rakennustarvikkeiden myyntiä ja katsommekin eduksesi osaamisen puutavaroiden myynnistä. Laadukas, ammattitaitoinen ja osaava palvelu on asiakaspalvelussa kunnia-asia!

Työ alkaa marraskuun aikana mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Palkkaus on kaupan TES:n mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kaarina Ahonen, jonka tavoitat sähköpostitse osoitteesta kaarina.ahonen@nordic.fi tai puhelimitse 050 411 1878.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa työtä, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.