(Poistunut julkaisusta)

Rautaisia Mepco HRM Testaajia
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Rautaisia Mepco HRM Testaajia Helsinkiin, Tampereelle sekä Turkuun.

Testaajanamme työskentelet uusimpia teknologioita hyödyntävien HRM-järjestelmien tuotekehitystöiden testaajana sekä määrittelijänä. Olet mukana kehittämässä tulevaisuuden palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja yksityiselle sekä julkiselle sektorille, yhdessä alan kokeneimpien asiantuntijoiden kanssa. Pääset luomaan kanssamme positiivista käyttäjäkokemusta, ja voit myös halutessasi osallistua testausprosessimme automaation kehittämiseen.

Parhaiten sovellut joukkoomme, jos asenteesi on positiivinen ja ennakkoluuloton, tartut tehtäviin rohkeasti, ja toimivat vielä mielellään tiimissäkin. Henkilönä toivomme kannat vastuuta työstäsi ja olet innostunut kehittämään osaamistasi. Kokemus Mepco HRM -järjestelmän käytöstä tai HRM -järjestelmien testauksesta lasketaan ehdottomasti eduksi.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVo sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Taru vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse taru.hahtala(at)accountorhr.fi. Tarun tavoitat myös tiistaina 12.11 klo 14-16 sekä keskiviikkona 13.11 klo 14-16 numerosta +358 400 699515.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä ihmeessä avoin hakemus. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!