Rautahermoinen siivooja Lohjalle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei Sinä rautainen ammattilainen, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä mielenkiitoisessa työympäristössä! Meillä on tarjolla osa-aikainen päivätyö

 

SIIVOOJALLE

 

LOHJAN alueella . Etsimme reipasta ja kylmäpäistä siivoojaa huolehtimaan asiakkaamme tiloista reippaalla asiakaspalveluasenteella, sillä siivouksen lisäksi tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden kohtaaminen. Tehtäviisi kuuluu toimisto- ja sosiaalitilojen siivous. Työtä tehdään ma-pe klo. 08:30-12:00. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen. 

  

Ison talon työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle esimerkiksi kuntosalietuja, hierontaetuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Meille on tärkeää, että kehityt urallasi. Tästä syystä tuemme sinua urapolkusi rakentamisessa esimerkiksi vaativimpien tehtävien- tai koulutuksen avulla. Lupaamme, että työsi on merkityksellistä ja työsi tulos edistää parempaa huomista!

  

Tehtävässä onnistuaksesi et tarvitse kolmea tutkintoa ja 15 vuoden työkokemusta, vaan: 

* rautahermoisuutta - et hätkähdä pienistä
* luotettavuutta ja reipasta otetta työhön 
* reippautta kohdata asiakkaat 

* jotain aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä taikka alan koulutustaustaa, sillä se helpottaa työn aloittamista hieman haastavammassa kohteessa

  

Mikäli olet tämä tehtävä kolahti, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat tai oheisen ''Hae työtehtävää'' linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Mainitsethan viestissä myös viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät ilmoitustekstin otsikosta L&T: n sivuilla. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot