Rautahermoinen siivooja Lakistoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Omaatko kenties aiempaa kokemusta hoiva-alasta - lähihoitajana tai siivoojana? Löytyykö sinulta rautaista hermoa ja luontaista kykyä kohdata kaikenlaisia ihmisiä?  Meillä on paikka sinulle! Haemme n y t 

 

R A U T A H E R M O I S T A  SIIVOOJAA tekemään tärkeää työtä

 

vakituiseen työsuhteeseen LAKISTOON. Eduksesi on, jos sinulla on esimerkiksi aiempaa kokemusta lähihoitajatyöstä tai muusta vastaavasta, sillä kyseessä on hoiva-alan kohde. Työsuhde solmitaan kokoaikaiseksi ja vakituiseksi. Työkohteesi on hauska kylämäinen rakennuskokonaisuus, jonka eri tilojen siisteydestä huolehdit. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 = 11,20€/h mukainen. B-ajokortista olisi sinulle hyödyksi, mutta ei välttämätön. 

 

Etsimme jalat maassa olevaa, ihmisläheistä tyyppiä, joka nauttii erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Kohde on terveys- ja hoiva-alan kohde, minkä takia toivomme sinulta vähintään parin vuoden siivouskokemusta, kykyä kommunikoida suomeksi ja kykyä hoitaa työtehtävät parhaasi mukaan. Laitoshuoltajan koulutus luetaan ehdottomasti eduksesi, jos sinulta sellainen takataskusta löytyy! 

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Isona talona tarjoamme monenlaisia uravaihtoehtoja ja tuemme mielellämme esimerkiksi sinun kouluttautumistasi. Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan jo perusmuotoisena lakisääteistä kattavampi. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin.

 

Onko tässä sinun vakityöpaikkasi esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle? 
 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326385
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre32127662.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Nurmijärvi