(Poistunut julkaisusta)

Rauhantyön hankehallinnon asiantuntija
Suomen Lähetysseura

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Suomen Lähetysseura on Suomen evankelisluterilaisen kirkon kansainvälinen toimija ja yksi ulkoasiainministeriön kehitysyhteistyövarojen ohjelmatukea saavista kansalaisjärjestöistä. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimpia rauhantyötä tekeviä järjestöjä, joka työskentelee oikeudenmukaisuuden puolesta noin kolmessakymmenessä maassa Afrikassa, Aasiassa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Lähetysseura on työskennellyt jo 160 vuotta oikeudenmukaisemman ja inhimillisemmän maailman puolesta. Voit tutustua tarkemmin toimintaamme osoitteessa suomenlahetysseura.fi

 

Haluatko työskennellä rauhantyön parissa? Kiinnostaako hankesuunnittelu ja -hallinto? Tule tekemään merkityksellistä työtä ja tukemaan kansainvälisten rauhanhankkeiden hallintoa ja kehittämistä. Etsimme Helsingin rauhantyön ja vaikuttamisen yksikköön vakituiseen työsuhteeseen rauhantyön hankehallinnon asiantuntijaa.

Asiantuntija vastaa Lähetysseuran rauhanhankkeiden suunnittelun, seurannan ja raportoinnin kehittämisestä yhteistyössä hankevastaavien ja paikallisten kumppaneiden kanssa. Tehtäviin kuuluu hankehallintoon ja hankkeisiin liittyvä neuvonta ja ohjeistus sekä rauhantyön ohjelman ja -hankkeiden PME -kysymykset.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • osaamista rauhantyön/kehitysyhteistyön hankehallinnosta, 6-8 vuoden työkokemus rauhantyöstä sekä vahvaa kehityspolitiikan tuntemusta
  • näyttöä tulosperustaisen rauhantyön/kehitysyhteistyön osaamista
  • vahvaa viestinnällistä osaamista sekä kyky toimia yhteistyössä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa
  • kansainvälisten rahoittajien rahoitusinstrumenttien tuntemusta ja sekä kokemusta rahoitushauista
  • hankehallinnon koulutusosaamista ja kokemusta paikallisten kumppaneiden hankehallinnon kehittämisen tukemisesta
  • osaamista valtavirtaistamisesta

Soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi edellytämme suomen ja englannin kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta kansainvälisistä järjestöistä sekä suomalaisen ja kansainvälisen rauhantyönkentän ja kirkon kansainvälisen työn tuntemusta ja ymmärrystä. Työ vaatii omatoimisuutta, priorisointikykyä, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. On myös tärkeää, että osaat sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja monikulttuuriseen työympäristöön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan roolin rauhantyön parissa ja mukavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Tule rakentamaan kanssamme oikeudenmukaista rauhaa!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi 22.2.2019 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2rab2aG

Lisätietoja tehtävästä antaa rauhantyön ja vaikuttamisen päällikkö Kristiina Rintakoski kristiina.rintakoski(at)felm.org tai puh. 040 7176151.