(Poistunut julkaisusta)

Raudoitusalan kehitys/projekti- insinööri
Sataraudoitus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

HAEMME RAUDOITUSALAN AMMATTILAISTA projekti-insinööriksi Porin tehtaallemme.

Tehtäviisi kuuluu raudoitteiden suunnittelu ja luettelointi, aikataulutus asiakkaan ja tuotannon kanssa, asennusmallinnus sekä raudoitelistojen laadinta tuotantoon.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta kuten insinöörin tai teknikon amk-tutkinto, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä IT-osaamista. Aiempi kokemus raudoittamisen asennus- tai työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme AutoCAD-osaamisen lisäksi Tekla Bimsight -ohjelman tuntemista sekä rakennuspiirustusten lukutaitoa. Lisäkoulutamme ohjelman Graphico- ohjelmiston käyttöön tarvittaessa.

Kehitys/projekti-insinööriä  työtehtäviin kuuluu:

  • raudoitesuunnittelu  ja määrälaskenta
  • mattoraudoitesuunnittelu
  • projektikoordinointi
  • digitalisaation ja automaation  kehitysprojekti alkaen 2020

Työntekijöidemme osaaminen ja ammattitaito on tunnettu kautta maan. Koulutamme uudet työntekijät oman yrityskulttuurimme mukaisesti. Meillä vallitsee luottamus ja avoin kulttuuri ja vähäinen hierarkia.

Työviihtyvyys ja pysyvyys on meillä hyvä. Toimimme hyväksi koetulla ja asiakkaiden kiittämällä toimintamallilla asennuksessa. Tuotantomme on pitkälle automatisoitu. Palkkaus sopimukseen mukaan. Hae tehtävää heti, viimeistään torstaina 13.8.2020.