(Poistunut julkaisusta)

Raudoittajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko olla mukana tekemässä kestävää rakentamista? Haluatko päästä käyttämään jo kerryttämääsi osaamistasi? Meillä on sinulle töitä!

Haemme RAUDOITTAJIA asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa raudoituskokemusta sekä kuvanlukutaitoa. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, muut kortit ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksesi. Erityisesti arvostamme omatoimisuutta sekä motivoituneita työntekijöitä!

Tässä työssä saat kivat työkaverit, jotka auttavat sinua tarpeen tullen. Toki saat myös asianmukaisen korvauksen työstä. Työlläsi on oikeasti merkitystä, sillä pääset turvaamaan kestävää rakentamista, jota vaaditaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi