Raudoittaja
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme kiireellisellä aikataululla muottien raudoittajaa Hämeenlinnaan. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen vaan työssä pärjää tekijä, jolla pysyy työkalut käsissä ja on kiinnostusta vaihteleviin rakennusalan tehtäviin.

Olet etsimämme henkilö jos osaat toimia itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja omaat rakennusalan/ kirvesmiehen / raudoitus kokemusta sekä osaat lukea piirustuksia. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tehtävä on aluksi muottien raudoitusta mutta tulevaisuudessa työt voi sisältää raudoitus-betonityötä, laatoitusta ja saumausta, komponenttien kokoamista, LVI-/vesijohtoputkien liittämistä, sähköasennusta tai muita kokoonpanotehtäviä. Työnkuva tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! Voit siis olla talonrakentaja, sähköasentaja, LVI-asentaja tai muu rakennusalan osaaja.

Työtehtävää varten saat asianmukaisen opastuksen ja hyvän tiimin tuen. Töitä tehdään arkisin 7-15:30 tehdasolosuhteissa. Tehtävä on aluksi määräaikainen mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti. Palkkaus teknologiateollisuuden TES / osaamisen mukaan.

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449610
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna