(Poistunut julkaisusta)

Raudoittaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin ammattitaitoista ja kokenutta raudoittajaa. Oletko se sinä? Hae tehtävään nyt!

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta monipuolista ammattitaitoa raudoituksesta sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja huolellinen tekijä, joka kykenee työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskortti ja rakennuspiirustusten lukutaitoa. Tehtävään valittu henkilö on työtäpelkäämätön alan ammattilainen, joka on tinkimätön työnsä laadun suhteen.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi tarjoamme sinulle mukavan ja ammatitaitoisen työtiimin asiakasyrityksen parissa, osaavan HR-tiimin tuen ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuotta. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvailethan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiempia työkohteitasi ja työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen ja työmaiden aikataulujen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: raudoittaja, rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu