(Poistunut julkaisusta)

Raudoittaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Pk-seudulle sekä kehyskuntiin ammattitaitoista raudoittajaa.

Edellytämme hakijalta monipuolista ammattitaitoa sekä mukautumiskykyä työtehtävien ja työtilanteiden mukaan. Etsimämme hakija on oma-aloitteinen ja huolellinen tekijä, joka kykenee työskentelemään sekä tiimissä että itsenäisesti. Sinulla tulisi lisäksi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti ja rakennuspiirustusten lukutaito.

Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattimaisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10v. Mikäli kiinnostuit,jätä hakemuksesi jo tänään,kuvaile hakemuksessasi mahdollismman tarkasti aiempia työkohteitasi ja työtehtäviä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi