Raudoittaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakasyrityksellemme raudoittajaa Tampereelle.

Työmaakohteena on kerrostalo Tampereen Vuoreksessa. Etsimämme työntekijä on jo kokemusta kerryttänyt raudoittaja. Edellytyksenä työpaikan saamiselle on kuvienlukutaito sekä aiempi kokemus verkkoraudoituksesta. Työt kohteessa alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työtä asiakkaallamme on ainakin 2kk ja hyvän työntekijän on mahdollista saada jatkoa. 

Toivomme sinulta:

- Huolellista ja siistiä työnjälkeä

- Itsenäistä työotetta ja vastuuntuntoa

- Vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa

- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia


Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soita suoraan HR-assistentillemme ja varaa haastatteluaika. Lisätietoja tehtävästä antaa Joona Laakso, HR-assistentti. joona.laakso@nordic.fi, puh. 050 453 3995. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412324
  • Tehtäväalue: Teollisuus ja tuotanto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joona Laakso (joona.laakso (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa