(Poistunut julkaisusta)

Raudoiteosaston myyntipäällikkö, Ryttylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja tuloshakuista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Ryttylään.

Työssä vastaat raudoitteiden myynnistä sekä raudoitetarjousten hinnoittelusta. Lisäksi toimit yhteistyössä tuotannon kanssa ja seuraat tehdaskuormituksen tilannetta.

Etsimämme myyntipäällikkö arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Lisäksi hänellä on halu kehittyä työssään jatkuvasti, oppia lisää ja tehdä tulevaisuudessa tuloksellista myyntityötä.

Haussa on ulospäinsuuntautunut ja tuloshakuinen persoona, jolla on rakennusalan tuntemus ja käytännön kokemusta rakennusteollisuudesta ja/tai tuotteiden myynnistä. Teräsala saattaa olla sinulle tuttu tai voit olla hieman kokemattomampi – kunhan olet valmis oppimaan. Kaikkea ei tarvitse osata heti.

Edellytyksenä on kuitenkin, että pidät itsenäisestä työstä ja sinulla on kuvanlukutaito hallussa. Sinulla on selkeä näkemys ja ymmärrys rakennustyömaatoiminnasta sekä rakennusprojektien hoitamisesta. Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä omaksut uudet järjestelmät nopeasti.

Etsimämme myyntipäällikkö on päivittäin tekemisissä erilaisten sidosryhmien kanssa ja on siten keskeinen tiimipelaaja asiakkaamme työyhteisössä ja näin ollen omaa hyvän sosiaalisen pelisilmän.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen, haastavan ja vastuullisen roolin osana vakavaraista ja kasvavaa perheyritystä, mukavan työyhteisön sekä hyvät työkalut työssä menestymiseen.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli asiakasyrityksemme palkkaa valitun henkilön suoraan omille palkkalistoilleen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.