(Poistunut julkaisusta)

Rattimies/konekuski, Järvenpää
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Rattimiehelle paikka tarjolla. Vastapainotrukki, tönäri, vetomestari, pyöräkuormaaja sekä mahdollisesti siltanosturi kaipaavat ammattitaitoista käskijää Järvenpäässä.

Hakemamme konekuski hallitsee niin isot kuin pienet koneet ja tarvittaessa pystyy omaksumaan entuudestaan tuntemattomatkin laitteet nopeasti. Esimerkiksi siltanosturin kokemusta ei tarvitse olla, jos muuten olet kokenut koneenkuljettaja.

Muun toimen ohessa teet myös muita varaston töitä, kuten pakkaamista ja vastaanottoa, mutta pääsääntöinen toimenkuvasi on koneiden määrätietoinen käskyttäminen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, pääsääntöisesti arkisin. Välttämättä juuri varastoympäristöstä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ja tutkintoakaan et tarvitse. Huippu-urheilija ei tarvitse olla, mutta luonnollisesti varastoympäristö vaatii hyvää peruskuntoa ja -terveyttä. Palkkaus TES mukainen ja aloitus periaatteella heti.

Edellytämme:

  • Valmista osaamista erilaisten nostimien ja koneiden hallinnasta
  • Halua ja kykyä opetella uusia laitteita ja koneita
  • Valmiutta vuorotyöhön
  • Hyvää peruskuntoa

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta kehittää omaa ammattitaitoa pidemmälle ja laajempiin tehtäviin
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.