(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisusuunnittelijoita
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

VALTORI ETSII RATKAISUSUUNNITTELIJOITA NÄKÖALAPAIKALLE !

Toimit käyttöpalvelut -yksikössä ratkaisusuunnittelijana. Käyttöpalvelut -yksikkö tarjoaa pilvipalveluihin perustuvia kuin perinteisempiäkin kapasiteettipalveluita koko valtionhallinnolle. Haemme henkilöä vastaamaan valtiohallinnon ICT-ympäristön tuotannon palveluiden ratkaisujen suun-nittelusta yhdessä asiakkaan että Valtorin asiantuntijoiden kanssa.

Valtorissa sinulla on näköalapaikka valtionhallintoon ja myös mahdollisuus työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden, ratkaisujen ja valtionhallinnon organisaatioiden parissa. Tarjoamme paitsi mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation jossa autamme toisiamme menestymään. Meillä sinulla onkin mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on huhtikuu tai sopimuksen mukaan.Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 16.3.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-77-2018).

Lisätietoja:  Yksikönpäällikkö Mikko Olli p. 040 801 5168