(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisusuunnittelija, Elisa Santa Monica (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijatalo, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisa-konsernia.

Haemme Asiantuntijapalvelut Solution Management-tiimiin Ratkaisusuunnittelijaa vastaamaan asiakkaiden tieto- ja lähiverkkoratkaisujen suunnittelusta vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävän sisältö

Ratkaisusuunnittelijan rooli on suunnitella ja dokumentoida osana ratkaisun toimittamisen prosessia asiakastarvetta palveleva verkkoratkaisu.

Ratkaisusuunnittelija tuottaa toimitusvaiheessa tarvittavat suunnitelmat, jotta tarvittavat tuotteet ja palvelut voidaan tilata ja toimittaa sekä varmistaa dokumentoinnin paikkaansa pitävyyden ratkaisussa. Varmistaa osaamisellaan ja toiminnallaan Elisan kannattavan liiketoiminnan yritysasiakkaiden osalta. 

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten sekä ulkoisten asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa, ymmärtäen laajasti palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnassa.

Tehtävässä edellytämme

Kokemusta tieto- ja lähiverkkojen teknologioista sekä niiden toimittamiseen liittyvistä prosesseista. Tehtävässä edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta vaativien tietoverkko/tietoturvaympäristöjen suunnittelemisesta ja/tai muuten merkittävä osaaminen lähiverkoista tai tietoturvasta. 

Lisäksi edellytämme liiketoiminta- ja asiakaslähtöisyyttä sekä kokemusta prosesseista liittyen yllä mainittujen palveluiden toimittamiseen. Kykenet ymmärtämään asiakkaan tarpeen, suunnittelemaan tähän tarpeeseen vastaavan ratkaisun. Sekä ymmärrät vastuualueen tuotteet, palvelut ja tärkeimmät kumppanit.

Henkilöltä edellytämme

  • Pitkäjänteisyyttä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Paineensietokykyä
  • Asiakasymmärrystä
  • Halua uusitua ja oppia uutta
  • Verkostoitumis- ja viestintätaitoja 
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai alempi korkeakoulututkinto
  • Kykenet viestimään englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan tietoverkkojen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja innovatiivisessa tiimissä sekä mahtavien kollegoiden tuen!

Elisa Santa Monica tarjoaa joustavat työskentelytavat, mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät Elisan yritysasiakkaiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies, Satu Ollikainen, puh. 050 5553565, satu.ollikainen@elisa.fi. Tavoitettavissa 7.1.2021 lähtien.