(Poistunut julkaisusta)

RATKAISUPÄÄLLIKKÖ
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme nyt yhtiöön

RATKAISUPÄÄLLIKKÖÄ integraatiohankkeelle

Ratkaisupäällikön ensisijainen tehtävä on vastata integraatiohankkeen teknisestä osaamisesta ja yhteistyöstä teknisten sidosryhmien suuntaan. Sote toimialalla on paljon olemassa olevia tietojärjestelmäintegraatioita ja uusia ratkaisuja rakennetaan osana toimialan muutoksia. SoteDigi avustaa sote-toimijoita löytämään kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivat integraatioratkaisut. SoteDigi myös suunnittelee yhdessä sidosryhmien kanssa tulevaisuuden tarpeisiin liittyviä integraatiopalveluita. Ratkaisupäällikön tehtävässä kehität ja tuotteistat integraatiotyökaluja ja -palveluita. Toimit tarvittaessa myös integraatiokehitysprojektien projektipäällikkönä. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste on joko Helsingissä tai muualla Suomessa riippuen tilanteestasi.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutustaustaa sekä vankkaa osaamista ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöstä ja käytössä olevista integraatiotyökaluista. Tunnet sote-tietojärjestelmäintegraatioiden arkkitehtuurit ja keskeiset haasteet ja pystyt kehittämään sekä pitkäjänteisesti integraatioarkkitehtuuria että nopeita käytännön ratkaisuja akuutteihin tilanteisiin. Edellytämme oma-aloitteista otetta työntekoon, hyvää teknistä osaamista sekä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös jossain määrin matkustamista asemapaikastasi riippuen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Tehtävässä on myöhemmässä vaiheessa mahdollisuus vastaanottaa myös muita kehitysvastuita SoteDigin hankesalkkuun liittyen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa sote-uudistustyötä. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankejohtaja Kimmo Kasteenpohja, puh. 050 367 7299 (ke 17.10. klo 8.00-10.00 ja ma 22.10. klo 15.00-17.00). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera 28.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi.