(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyynnin ammattilainen
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Ratkaisumyynnin ammattilainen hakusessa!

Luona on kovaa kasvua tavoitteleva kotimainen sote-alan palveluyritys. Tilaaja-asiakkaitamme ovat soten järjestäjät niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Palveluidemme piirissä on jo 2,2 miljoonaa Suomessa asuvaa ihmistä ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 43,1 MEUR. Nyt haemme

Ratkaisumyynnin ammattilaista

osaksi myynnin- ja markkinoinnin tiimiämme rakentamaan kanssamme Luonan tarinaa.  Ratkaisumyynnin ammattilaisena teet vahvaa ja systemaattista myynti- ja vaikuttamistyötä asiakkaissa, rakennat luottamusta ja tavoitteellisena ihmisenä haluat clousata kaupat kotiin. Tunnet julkisten kilpailutusten koukerot sekä rakennat ja hyödynnät aktiivisesti verkostojasi. Julkisella puolella puoli vuotta ei ole pitkä aika, mutta koska haluat tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi vaikuttavilla ja vastuullisilla sote-palveluilla, pitkätkään myyntiprosessit eivät ole este. Nautit haasteista ja haluat auttaa asiakkaita palvelulupauksemme ”Oikeassa paikassa oikeaan aikaan” kautta.

Luonassa tehdään työtä #luonaotteella. Työmme keskiössä on aina ihminen. Kohtaamme toisemme avoimesti omana itsenämme ja olemme rohkeita entistä vaikuttavampien toimintamallien käyttöönotossa. Käy kurkkaamassa Luonan urasivulta luonalaisten tarinoita ja lue lisää blogeistamme Luonasta. Olemme osa isompaa Bravedo-yhteisöä (entinen Barona Group). Ison yhteisön etu on laajat urakehitysmahdollisuudet myös eri toimialoilla.

Kiinnostuitko?

Tulee mukaan luomaan Luonan tarinaa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkitsemisen, hyvät työsuhde-edut ja tuen hyvinvointisi ylläpitämiseen. Tehtävään hakuaikaa on 11.11. saakka. Jos kiinnostuit, haethan pian, sillä sopivan kandidaatin löydyttyä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.