(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjäksi Scanmineral Scanmaskin Oy:lle Keski-Suomeen ja Pohjois-Pohjanmaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Etsimme joko uransa alkuvaiheessa olevaa tai jo kokeneempaakin B2B-myyjää teollisuuskoneiden ja -tuotteiden myyntiin. Taustasi ei ole meille tärkeää vaan etsimme henkilöä jolla on aitoa paloa liikkuvaa myyntityötä kohtaan. Tarjoamme sinulle vastuuta ja vapautta, sekä mahdollisuuden luoda itsellesi toimivat käytännöt menestyksekkääseen myyntiin. Työsi on liikkuvaa ja saatkin vaikuttaa itse täysin omiin aikatauluihisi sekä siihen miten myyntiä teet. Työskentelet etenkin Pohjois-Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueella, mutta alueesi ja portfoliosi rakentuvat tarkemmin työsi edetessä. Jos haluat liikkuvaan työhön ja ambitiosi on myynnissä, älä epäröi hakea!
KUVAUS
Tarjoamme


* Liikkuvan työn
* Saat itse luoda omat työskentelyrutiinisi ja aikataulut
* Vapautta ja vastuuta

TYÖNKUVA
Työskentelet rakennusalan yritysasiakkaiden kanssa ja rakennat omaa asiakasportfoliotasi Pohjois-Pohjanmaan ja/tai Keski-Suomen alueella. Työsi on liikkuvaa ja saat itse vaikuttaa omiin aikatauluihisi sekä rytmeihisi.

Työtehtäviäsi ovat:
* Asiakastapaamiset
* Prospektointi ja asiakastapaamisten sopiminen
* Myynti ja asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä lisämyynti
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on jo jonkinlaista kokemusta myynnistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Alan myyntikokemusta emme sinulta edellytä, sillä asenteesi ratkaisee! Mikäli nautit liikkuvasta työstä ja olet kiinnostunut myynnistä, tarjoaa tämä tehtävä sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä yhä paremmaksi myyjäksi ja saada uusia kontakteja ympäri Suomen.

Etsimämme henkilö on:


* Innokas myyntihenkinen henkilö
* Hyvät vuorovaikutustaidot omaava
* Rohkea ja oma-aloitteinen työntekijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Syksyllä 2019
* Kesto: Kokoaikatyö
* Sijainti: Liikkuva työ, työsi tapahtuvat Keski-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Scanmineral Scanmaskin Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Scanmaskin Scanmineral Oy