(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oomi Energia etsii innokkaita tyyppejä myynnin pariin. Kokemus tässä tehtävässä on eduksi muttei välttämätön. Oomin perehdytys ja koulutus on kattava ja saat hyvät työkalut työsi hoitamiseen. Asenteesi ratkaisee.

Kontaktoit rohkeasti asiakkaita sekä puhelimitse että henkilökohtaisesti, kartoitat kokonaisvaltaisesti!

Kontaktoit niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaita. Nykyasiakkaiden tilanteet kartoitat kokonaisvaltaisesti ja tarjoat juuri heille sopivia palveluratkaisuja. Uusasiakkaille tarjoat uusia palveluita ennakkoluulottomasti ja rohkeasti.

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Ratkaisumyyjänä pääset myymään Oomi Energian laadukkaita tuotteita aina aurinkopaneeleista sähköön ja latausratkaisuihin. Alan asiantuntija sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen.

Huipputiimi ja esimiehet tukena!

Oomi Energialla töissä on kivaa ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen. Asiantuntevat esimiehet tukevat sinua työssäsi ja ohjaavat läpi haasteiden. Ilmapiiri toimistolla on rento ja positiivinen.

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meillä jokainen saa olla sellainen kuin on. Uskomme siihen, että myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tärkeintä meille on työtäpelkäämätön asenne. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Työaika ja palkkaus

Tehtävässä on kiinteä tuntipalkka, jonka päälle saat provisiot myyntiesi mukaan. Keskimäärin palkkaus on noin 2500-3000 euroa kuukaudessa. Työtunteja on 30h viikossa ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi hakea!

Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.